Skip to main content

Login for students

Login for employees

Publication detail

Rizikové mikroorganismy v potravinách z hlediska hygieny výživy
Authors: Vytřasová Jarmila | Zachová Iveta | Červenka Libor | Demnerová Kateřina
Year: 2003
Type of publication: článek ve sborníku
Name of source: Monitorování cizorodých látek v životním prostředí V.
Publisher name: Univerzita Pardubice
Place: Pardubice
Page from-to: 249-255
Titles:
Language Name Abstract Keywords
cze Rizikové mikroorganismy v potravinách z hlediska hygieny výživy Byly specifikovány rizikové mikroorganismy v potravinách, metody jejich detekce a ekonomická hlediska alimentárních onemocnění. nové patogeny; alimentární onemocnění; rizikové mikroorganismy; metody detekce
eng Hazard microorganisms in foodstuuffs from point of view of nutrition. Hazard microorganisms in foodstuffs were specified, methods of their detection and economic stand-point of foodborne disease were mentioned. new pathogens; foodborne disease; hazard microorganisms, method of detection