Skip to main content

Login for students

Login for employees

Publication detail

Stanovení látek s aminoskupinou v potravinách metodou RP -HPLC s využitím činidla 1,2 - NBI - SO2Cl
Authors: Táborská Soňa | Královský Josef | Štěpánek M. | Bunčeková Simona | Beňová B. | Adam Martin
Year: 2004
Type of publication: článek ve sborníku
Name of source: XXXV. Syposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Publisher name: Výzkumný ústav pedagogický v Praze
Place: Praha
Page from-to: 237-240
Titles:
Language Name Abstract Keywords
cze Stanovení látek s aminoskupinou v potravinách metodou RP -HPLC s využitím činidla 1,2 - NBI - SO2Cl Stanovení látek s aminoskupinou v potravinách metodou RP -HPLC s využitím činidla 1,2 - NBI - SO2Cl HPLC -RP, potraviny, 1,2 - NBI - SO2Cl
eng Determination of substances with amino-group in food with RP - HPLC method with 1,2 - NBI - SO2Cl Determination of substances with amino-group in food with RP - HPLC method with 1,2 - NBI - SO2Cl HPLC -RP;food;1,2 - NBI - SO2Cl