Skip to main content

Login for students

Login for employees

Publication detail

Využití ?comprehensive? dvourozměrné kapalinové chromatografie v analýze potravin.
Authors: Staněk Václav | Dugo P | Favoino O | Mondello L | Jandera Pavel
Year: 2005
Type of publication: článek ve sborníku
Name of source: Sborník příspěvků - Chiranal 2005
Publisher name: Univerzita Palackého v Olomouci
Place: Olomouc
Page from-to: 45-45
Titles:
Language Name Abstract Keywords
cze Využití ?comprehensive? dvourozměrné kapalinové chromatografie v analýze potravin. Využití ?comprehensive? dvourozměrné kapalinové chromatografie v analýze potravin. ?Comprehensive? dvourozměrná kapalinová chromatografie, vonné oleje, triacylglyceroly
eng Comprehensive Two-Dimensional Liquid Chromatography in Food Analysis. Comprehensive Two-Dimensional Liquid Chromatography in Food Analysis. Comprehensive two-dimensional liquid chromatography, Essentials oils, Triacylglycerols