Skip to main content

Login for students

Login for employees

Publication detail

HPLC/APCI-MS Characterization of Triacylglycerol Composition of Plant Oils Important in Food Industry, Dietetics and Cosmetics
Authors: Lísa Miroslav | Holčapek Michal
Year: 2006
Type of publication: článek ve sborníku
Name of source: HPLC 2006
Publisher name: Elsevier
Place: USA, New York
Page from-to: 92
Titles:
Language Name Abstract Keywords
cze HPLC/APCI-MS charakterizace kompozice triacylglycerolů v rostlinných olejích důležitých v potravinářském průmyslu, dietách a kosmetice HPLC/APCI-MS charakterizace kompozice triacylglycerolů v rostlinných olejích důležitých v potravinářském průmyslu, dietách a kosmetice
eng HPLC/APCI-MS Characterization of Triacylglycerol Composition of Plant Oils Important in Food Industry, Dietetics and Cosmetics HPLC/APCI-MS Characterization of Triacylglycerol Composition of Plant Oils Important in Food Industry, Dietetics and Cosmetics plant oils, masss spectrometry