Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

Publikace detail

Investigation of Burdock Tea: Spectroscopic and Electrochemical Study
Autoři: Muriqi Sali | Červenka Libor | Matveeva Irina
Rok: 2023
Druh publikace: ostatní - článek ve sborníku
Název zdroje: Proceedings of the 19th International Students Conference Modern Analytical Chemistry
Název nakladatele: Univerzita Karlova. Přírodovědecká fakulta
Místo vydání: Praha
Strana od-do: 25-35
Tituly:
Jazyk Název Abstrakt Klíčová slova
eng Investigation of Burdock Tea: Spectroscopic and Electrochemical Study Burdock root aqueous extract exhibit variability in color development over time. Spectrophotometric and electrochemical characterization of these changes in burdock root aqueous extracts root in distilled water, very hard water, phosphate buffers pH 7.0, 7.5, 8.0, and in Britton Robinson buffer pH 8.0 were examined. Furthermore, the effects of EDTA and inorganic ions in the burdock root aqueous extracts were investigated.