Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

Publikace detail

Characterization of Triacylglycerol and Diacylglycerol Composition of Plant Oils Using HPLC/APCI-MS
Autoři: Holčapek Michal | Jandera Pavel
Rok: 2003
Druh publikace: elektronická a audiovizuální tvorba
Název zdroje: 16th Mass Spectrometry Conference
Název nakladatele: Elsevier Science BV
Místo vydání: Edinburgh, Skotsko
Strana od-do: nestránkováno
Tituly:
Jazyk Název Abstrakt Klíčová slova
cze Characterization of Triacylglycerol and Diacylglycerol Composition of Plant Oils Using HPLC/APCI-MS Characterization of Triacylglycerol and Diacylglycerol Composition of Plant Oils Using HPLC/APCI-MS Positional isomers, Vegetable oils, Triacylglycerols, Diacylglycerols, Glycerols
eng Characterization of Triacylglycerol and Diacylglycerol Composition of Plant Oils Using HPLC/APCI-MS Characterization of Triacylglycerol and Diacylglycerol Composition of Plant Oils Using HPLC/APCI-MS Positional isomers, Vegetable oils, Triacylglycerols, Diacylglycerols, Glycerols