Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

Publikace detail

HPLC and GC/MS Analysis of Food-borne Contaminant Arcobacter sp.
Autoři: Jelínek David | Miketová Petra | Khailová Ludmila | Schram Karl | Moore Ida | Vytřasová Jarmila
Rok: 2003
Druh publikace: ostatní - přednáška nebo poster
Název zdroje: American Society for Mass Spectrometry
Název nakladatele: American Society for Mass Spectrometry
Místo vydání:
Strana od-do:
Tituly:
Jazyk Název Abstrakt Klíčová slova
cze Detekce Arcobacter sp. pomocí HPLC a GC-MS HPLC, GC/MS, Arcobacter sp., profiles of fatty acids
eng HPLC and GC/MS Analysis of Food-borne Contaminant Arcobacter sp. Bacterial specimens were analyzed by HPLC nad GC-MS. Major fatty acid were identified using NIST database. HPLC, GC/MS, Arcobacter sp., profiles of fatty acids