Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

Publikace detail

Stanovení vody v sýrech a rostlinných tucích metodou dle Karl Fischera
Autoři: Táborská Soňa | Adam Martin | Eisner Aleš | Krumniklová P | Ventura Karel | Královský Josef
Rok: 2003
Druh publikace: článek ve sborníku
Název zdroje: Sborník příspěvků XXXIV. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Název nakladatele: CR
Místo vydání: CZ
Strana od-do: 211
Tituly:
Jazyk Název Abstrakt Klíčová slova
cze Stanovení vody v sýrech a rostlinných tucích metodou dle Karl Fischera Stanovení vody v sýrech a rostlinných tucích metodou dle Karl Fischera Water content, Karl Fischer titration method, foodstuffs
eng Determination of water in cheese and vegetable oil samples by Karl Fischer titration method Determination of water in cheese and vegetable oil samples by Karl Fischer titration method Water content, Karl Fischer titration method, foodstuffs