Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

Publikace detail

Rizikové mikroorganismy v potravinách z hlediska hygieny výživy
Autoři: Vytřasová Jarmila | Zachová Iveta | Červenka Libor | Demnerová Kateřina
Rok: 2003
Druh publikace: článek ve sborníku
Název zdroje: Monitorování cizorodých látek v životním prostředí V.
Název nakladatele: Univerzita Pardubice
Místo vydání: Pardubice
Strana od-do: 249-255
Tituly:
Jazyk Název Abstrakt Klíčová slova
cze Rizikové mikroorganismy v potravinách z hlediska hygieny výživy Byly specifikovány rizikové mikroorganismy v potravinách, metody jejich detekce a ekonomická hlediska alimentárních onemocnění. nové patogeny; alimentární onemocnění; rizikové mikroorganismy; metody detekce
eng Hazard microorganisms in foodstuuffs from point of view of nutrition. Hazard microorganisms in foodstuffs were specified, methods of their detection and economic stand-point of foodborne disease were mentioned. new pathogens; foodborne disease; hazard microorganisms, method of detection