Inovace předmětu "Laboratoře z potravinářské mikrobiologie II" - Zavedení nové laboratorní úlohy "Cronobacter sakazakii (Enterobacter sakazakii) a jeho detekce v mléce a mléčných výrobcích"
Poskytovatel: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
Program: FRVŠ - F4 a)
Období realizace: 01.01.12 - 31.12.12
Pracoviště:
Fakulta chemicko-technologická - Katedra biologických a biochemických věd
Hlavní řešitel: Moťková Petra
Popis:
Hlavním cílem projektu je zavedení nové laboratorní úlohy s názvem "Cronobacter sakazakii (Enterobacter sakazakii) a jeho detekce v mléce a mléčných výrobcích" v předmětu Laboratoře z potravinářské mikrobiologie II pro I. ročník magisterského studia oboru Hodnocení a analýza potravin (Katedra analytické chemie). Dále bude na základě získaných poznatků a výsledků připravena výuková prezentace v powerpointu a návod na laboratorní cvičení.
Hlavním cílem projektu je zavedení nové laboratorní úlohy s názvem "Cronobacter sakazakii (Enterobacter sakazakii) a jeho detekce v mléce a mléčných výrobcích" v předmětu Laboratoře z potravinářské mikrobiologie II pro I. ročník magisterského studia oboru Hodnocení a analýza potravin (Katedra analytické chemie). Dále bude na základě získaných poznatků a výsledků připravena výuková prezentace v powerpointu a návod na laboratorní cvičení.