Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

Publikace detail

Triacylglycerols Profiling in Plant Oils Important in Food Industry, Dietetics and Cosmetics Using High-Performance Liquid Chromatography - Atmospheric Pressure Chemical Ionization Mass Spectrometry
Autoři: Lísa Miroslav | Holčapek Michal
Rok: 2008
Druh publikace: článek v odborném periodiku
Název zdroje: Journal of Chromatography A
Název nakladatele: Elsevier Science BV
Místo vydání: Amsterdam
Strana od-do: 115?130
Tituly:
Jazyk Název Abstrakt Klíčová slova
cze HPLC/APCI-MS analýza triacylglycerolů rostlinných olejů důležitých ve výživě, potravinářském a kosmetickém průmyslu Práce se zabývá HPLC/APCI-MS analýzou triacylglycerolů rostlinných olejů, které jsou důležité ve výživě, potravinářském a kosmetickém průmyslu. triacylglyceroly;výživa;HPLC/APCI-MS
eng Triacylglycerols Profiling in Plant Oils Important in Food Industry, Dietetics and Cosmetics Using High-Performance Liquid Chromatography - Atmospheric Pressure Chemical Ionization Mass Spectrometry The work is devoted to the triacylglycerols Profiling in Plant Oils Important in Food Industry, Dietetics and Cosmetics Using High-Performance Liquid Chromatography - Atmospheric Pressure Chemical Ionization Mass Spectrometry triacylglycerols;dietetic;HPLC/APCI-MS