Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

Publikace detail

Comparison of various types of stationary phases in non-aqueous reversed-phase high-performance liquid chromatography-mass spectrometry of glycerolipids in blackcurrant oil and its enzymatic hydrolysis mixture
Autoři: Lísa Miroslav | Holčapek Michal | Sovová Helena
Rok: 2009
Druh publikace: článek v odborném periodiku
Název zdroje: Journal of Chromatography A
Název nakladatele: Elsevier Science BV
Místo vydání: Amsterdam
Strana od-do: 8371-8378
Tituly:
Jazyk Název Abstrakt Klíčová slova
cze Porovnání různých typů stacionárních fází pro bezvodé systémy s obrácenými fázemi při HPLC/MS analýze černého rybízu a jeho hydrolyzních produktů Práce se zabývá charakterizací směsí triacylglycerolů v komplexních přírodních směsích pomocí bezvodých systémů vysokoúčinné kapalinové chromatografie a hmotnostní spektrometrie. Byly porovnány různé stacionární fáze pro analýzu triacylglycerolů v oleji z černého rybízu.
eng Comparison of various types of stationary phases in non-aqueous reversed-phase high-performance liquid chromatography-mass spectrometry of glycerolipids in blackcurrant oil and its enzymatic hydrolysis mixture This work deals with characterization of triacylglycerol composition of complex natural samples using non-aqueous reversed phase high-performance liquid chromatography and mass spectrometry. Various stationary phases have been compared for analysis of blackcurrant oil. glycerolipids;HPLC/MS;stationary phases;black currant oil