Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

Publikace detail

Stanovení obsahu vody a vodní aktivity v drůbežích paštikách metodou dle Karl Fischera
Autoři: Bajer T. | Adam Martin | Mikulčíková P. | Eisner Aleš | Ventura Karel
Rok: 2004
Druh publikace: článek ve sborníku
Název zdroje: XXXV. Syposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Název nakladatele: Výzkumný ústav pedagogický v Praze
Místo vydání: Praha
Strana od-do: 249-252
Tituly:
Jazyk Název Abstrakt Klíčová slova
cze Stanovení obsahu vody a vodní aktivity v drůbežích paštikách metodou dle Karl Fischera Stanovení obsahu vody a vodní aktivity v drůbežích paštikách metodou dle Karl Fischera aktivita vody, Karl Fischer, drůbeží paštika
eng Determination of water activity and water contain in poultry paste using method of Karl Fischer Determination of water activity and water contain in poultry paste using method of Karl Fischer water activity, Karl Fischer, poultry pasta