Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

Publikace detail

Effects of Traditional Processing Methods of Linseed Oil on the Composition of its Triacylglycerols
Autoři: van den Berg | Vermist | Carlyle | Holčapek Michal | Boon
Rok: 2004
Druh publikace: článek v odborném periodiku
Název zdroje: Journal of Separation Science
Název nakladatele: Wiley-VCH
Místo vydání: Weinheim
Strana od-do: 181-199
Tituly:
Jazyk Název Abstrakt Klíčová slova
cze Vlivy tradičních vyrobních metod lněného oleje na složení triacylglycerolů Vlivy tradičních vyrobních metod lněného oleje na složení triacylglycerolů Triacylglyceroly, lněný olej, oxidace, hmotnostní spektrometrie
eng Effects of Traditional Processing Methods of Linseed Oil on the Composition of its Triacylglycerols Effects of Traditional Processing Methods of Linseed Oil on the Composition of its Triacylglycerols Triacylglycerols, Linseed oil, Oxidation, Mass spectrometry