Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

Publikace detail

Characterization of Triacylglycerol Composition of Plant Oils Important in Food Industry and Nutrition
Autoři: Lísa Miroslav | Holčapek Michal
Rok: 2005
Druh publikace: článek ve sborníku
Název zdroje: Vitamins - Targeted Nutritional Therapy 2005
Název nakladatele: University of Pardubice
Místo vydání: Pardubice
Strana od-do: 139
Tituly:
Jazyk Název Abstrakt Klíčová slova
cze Porovnání složení triacylglycerolů rostlinných olejů významných v potravinářském průmyslu a ve výživě Porovnání složení triacylglycerolů rostlinných olejů významných v potravinářském průmyslu a ve výživě triacylglycerol, rostlinný olej, výživa
eng Characterization of Triacylglycerol Composition of Plant Oils Important in Food Industry and Nutrition Characterization of Triacylglycerol Composition of Plant Oils Important in Food Industry and Nutrition triacylglycerol, plant oil, nutrition