Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

Publikace detail

HPLC/MS Analysis of Triacylglycerol Mixtures in Plant Oils Important in Food
Autoři: Lísa Miroslav | Holčapek Michal
Rok: 2005
Druh publikace: článek ve sborníku
Název zdroje: 2nd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis
Název nakladatele: ICT Prague, Department of Food Chemistry and analysis
Místo vydání: Prague, Czech Republic
Strana od-do: 10
Tituly:
Jazyk Název Abstrakt Klíčová slova
cze HPLC/MS analýza směsi triacylglycerolů v rostlinných olejích významných v potravě HPLC/MS analýza směsi triacylglycerolů v rostlinných olejích významných v potravě triacylglyceroly, rostlinné oleje, HPLC/MS
eng HPLC/MS Analysis of Triacylglycerol Mixtures in Plant Oils Important in Food HPLC/MS Analysis of Triacylglycerol Mixtures in Plant Oils Important in Food triacylglycerols, plant oils, HPLC/ MS