Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

Publikace detail

Možnosti extrakce isoflavonoidů z rostlin a jejich stanovení pomocí HPLC
Autoři: Bajer Tomáš | Adam Martin | Zdráhalová Zdeňka | Ventura Karel | Řezková Soňa | Královský Josef
Rok: 2005
Druh publikace: článek ve sborníku
Název zdroje: Sborník příspěvků - XXXVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Název nakladatele: VÚPP, Praha 2005
Místo vydání: Praha
Strana od-do: 116-119
Tituly:
Jazyk Název Abstrakt Klíčová slova
cze Možnosti extrakce isoflavonoidů z rostlin a jejich stanovení pomocí HPLC Možnosti extrakce isoflavonoidů z rostlin a jejich stanovení pomocí HPLC Isoflavonoidy, extrakce, rostliny
eng Possibilities of the extraction of isoflavonoids from plants and its determination by HPLC Possibilities of the extraction of isoflavonoids from plants and its determination by HPLC Isoflavonoids, plants, extraction