Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

Publikace detail

Analýza přírodních antioxidantů v nápojích pomocí RP-HPLC.
Autoři: Škeříková V | Jandera Pavel | Hájek T | Řehová L | Baldriánová L | Lasáková M | Theodoridis G | Tegai A
Rok: 2005
Druh publikace: článek ve sborníku
Název zdroje: ChemZi
Název nakladatele: Slovenská chemická spoločnosť pri SAV
Místo vydání: Bratislava
Strana od-do: 151-151
Tituly:
Jazyk Název Abstrakt Klíčová slova
cze Analýza přírodních antioxidantů v nápojích pomocí RP-HPLC. Analýza přírodních antioxidantů v nápojích pomocí RP-HPLC. RP-HPLC, přírodní antioxidanty, nápoje
eng Analysis of Natural Antioxidants in Beverages Using RP-HPLC. Analysis of Natural Antioxidants in Beverages Using RP-HPLC. D2-GFAAS; Matrix modifiers; Urine