Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

Publikace detail

Sledování průběhu enzymatických reakcí pomocí IC-kalorimetru
Autoři: Podzemná Veronika | Svoboda Ladislav | Pilař Radim
Rok: 2011
Druh publikace: článek ve sborníku
Název zdroje: Trendy v anorganické technologii 2011
Název nakladatele: Univerzita Pardubice
Místo vydání: Pardubice
Strana od-do: 136-139
Tituly:
Jazyk Název Abstrakt Klíčová slova
cze Sledování průběhu enzymatických reakcí pomocí IC-kalorimetru Všechny hlavní faktory ovlivňující rychlost enzymatických katalyzovaných reakcí (tj. koncentrace enzymu a substrátu, teplota, pH a prostředí) mají klinický význam. Vliv těchto parametrů byl studován na reakci ureázy s močovinou. IC-kalorimetr;ureáza;enzymaticky katalyzované reakce
eng Monitoring of Enzymatic Reactions Using the IC-Calorimeter All the main factors influencing the rate of enzymatically catalyzed reactions (ie., the concentration of enzyme and substrate, temperature, pH, and environment) are of clinical significance. The influence of these parameters was studied for the reaction of urease with urea. IC-calorimeter;Urease;Enzyme-catalysed reaction