Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

Publikace detail

Are there significant differences in the quality of „organic“ and „conventional“ vegetable?
Autoři: Krejčová Anna | Petrovická Iveta | Návesník Jakub | Černohorský Tomáš | Pouzar Miloslav
Rok: 2012
Druh publikace: článek ve sborníku
Název zdroje: CMA4CH
Název nakladatele: Sapienza University of Rome
Místo vydání: Rome
Strana od-do: 34-35
Tituly:
Jazyk Název Abstrakt Klíčová slova
cze Jsou významné rozdíly mezi kvalitou "organické" a "klasické" zeleniny? ICP-OES a ICP-MS byly použity jako analytické metody pro prvkovou analýzu mrkve organického původu, zakoupenou v běžné obchodní síti a pěstovanou zahrádkáři. Pro hodnocení rozdíly byly použíty vícerozměrné statistické metody. ICP-OES; ICP-MS; organické potraviny; zelenina;
eng Are there significant differences in the quality of „organic“ and „conventional“ vegetable? Differences between "organic", conventional" and "self.grown" carrots were evaluated from the point of view of elemental analysis using ICP-OES and ICP-MS methods. Multivariate statistical methods were employed. organic food; ICP-OES; ICP-MS, vegetable;