Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

Ing. Martina Švecová

  • Publikace

Publikace

MACHOVÁ, M. - BAJER, T. - ŠILHA, D. - VENTURA, K. - BAJEROVÁ, P. Volatiles Composition and Antimicrobial Activities of Areca Nut Extracts Obtained by Simultaneous Distillation–Extraction and Headspace Solid-Phase Microextraction Molecules, 2021, vol. 26, no. 24, s. 7422. ISSN: 1420-3049.
MACHOVÁ, M. - BAJER, T. - ŠILHA, D. - VENTURA, K. - BAJEROVÁ, P. Release of volatile compounds from sliced onion analysed by gas chromatography coupled to mass spectrometry and its antimicrobial activity Journal of Food and Nutrition Research, 2019, vol. 58, no. 4, s. 393-400. ISSN: 1336-8672.
MACHOVÁ, M. - BAJER, T. - ŠILHA, D. - BAJEROVÁ, P. Těkavé látky uvolňované z cibule. In Monitorování cizorodých látek a hodnocení rizik v životním prostředí I.. Pardubice: Univerzita Pardubice, 2019. s. 97-111 s. ISBN 978-80-7560-234-3.
MACHOVÁ, M. - BAJER, T. - BAJEROVÁ, P. - ŠILHA, D. Volatile Substances Released from Onion. In YISAC 2019 : book of abstracts. Pardubice: Univerzita Pardubice, 2019. s. 28 s. ISBN 978-80-7560-224-4.
MACHOVÁ, M. - BAJER, T. - ŠILHA, D. - VENTURA, K. - BAJEROVÁ, P. Kvalitativní analýza těkavých látek uvolňujících se z arekového ořechu a testování antimikrobiálních vlastností extraktu získaného SDE. In 21. celoslovenská študentská vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou Chémia a technológie pre život. Bratislava: Slovenská chemická knižnica, 2019. s. 29-30 s. ISBN 978-80-8208-015-8.