Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

MSc. Sali Muriqi

  • Publikace

Publikace

MURIQI, S. - PATOČKA, J. - ČERVENKA, L. - SÝS, M. A simple and universal electrochemical assay for rapid field monitoring of E120 food additive Journal of Food Composition and Analysis, 2024, vol. 136, no. December 2024, s. 106709. ISSN: 0889-1575.
MURIQI, S. - ČERVENKA, L. - PATOČKA, J. - SÝS, M. Electrochemical interference study for determination of carminic acid in beverages. In 43rd Modern Electrochemical Methods :Proceedings of the International Conference. Ústí nad Labem: BEST Servis, 2024. s. 142-145 s. ISBN 978-80-908947-1-6.
SÝS, M. - MURIQI, S. - ČERVENKA, L. A new screening electrochemical assay for field monitoring of food additive E120. In Bezpečnosť a kvalita potravín : zborník vedeckých prác. Nitra: Garmond Nitra, 2024. s. 360-365 s. ISBN 978-80-8266-056-5.
ČERVENKA, L. - MURIQI, S. - FRÜHBAUEROVÁ, M. Nutriční a senzorické hodnocení sušenek obsahující prášek z kysaného zelí. In Sborník L. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2024. s. 59-65 s. ISBN 978-80-7509-996-9.
MURIQI, S. - SÝS, M. - ČERVENKA, L. A New Voltammetric Approach For Field Monitoring of Carminic Acid in Beverages and Candies. In YISAC 2024 : book of abstracts. Split: University of Split, 2024. ISBN 978-953-7803-22-3.
ČERVENKA, L. - MURIQI, S. - FRÜHBAUEROVÁ, M. Phenolic content and antioxidant activity of linden syrup prepared from dried flowers by hot and cold brewing Scientific Papers of the University of Pardubice, Series A, Faculty of Chemical Technology, 2023, vol. 2023, no. 29, s. 31-41. ISSN: 1211-5541.
MURIQI, S. - ČERVENKA, L. - MATVEEVA, I. Investigation of Burdock Tea: Spectroscopic and Electrochemical Study. In Proceedings of the 19th International Students Conference Modern Analytical Chemistry. Praha: Univerzita Karlova. Přírodovědecká fakulta, 2023. s. 25-35 s. ISBN 978-80-7444-102-8.
ČERVENKA, L. - PALARČÍK, J. - ZEMAN, V. - MURIQI, S. Moisture Sorption Properties of Matcha Tea Powder As Affected by High Humidity Storage Scientific Papers of the University of Pardubice, Series A, Faculty of Chemical Technology, 2022, vol. 2022, no. 28, s. 27-36. ISSN: 1211-5541.
ČERVENKA, L. - FRÜHBAUEROVÁ, M. - PALARČÍK, J. - MURIQI, S. - VELICHOVÁ, H. The Effect of Vibratory Grinding Time on Moisture Sorption, Particle Size Distribution, and Phenolic Bioaccessibility of Carob Powder Molecules, 2022, vol. 27, no. 22, s. 7689. ISSN: 1420-3049.
JASHARI, G. - MURIQI, S. - ARBNESHI, T. - METELKA, R. - ŠVANCARA, I. - SÝS, M. A new voltammetric approach for the determination of β-carotene in vegetables and pharmaceutical capsules using a gold electrode Talanta, 2021, vol. 227, no. May, s. 122088. ISSN: 0039-9140.