Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

Publikace detail

GC-MS Methods for Determination of the Final Products of Anaerobic Fermentation
Autoři: Tichá Alena | Hyšpler R | Královský Josef | Hyšplerová L | Zadák Z
Rok: 2003
Druh publikace: článek ve sborníku
Název zdroje: European Congress of Young Chemists "YoungChem 2003"-
Název nakladatele: Warszaw University of Technology
Místo vydání: PL
Strana od-do: 96
Tituly:
Jazyk Název Abstrakt Klíčová slova
cze GC-MS Methods for Determination of the Final Products of Anaerobic Fermentation GC-MS methods for determination of the final products of anaerobic fermentation anaerobic fermentation, hydrogen sulphide, phosphine, pentafluorobenzyl bromide, gas chromatography-mass spectrometry, blood
eng GC-MS Methods for Determination of the Final Products of Anaerobic Fermentation GC-MS methods for determination of the final products of anaerobic fermentation anaerobic fermentation;hydrogen sulphide;phosphine;pentafluorobenzyl bromide;gas chromatography-mass spectrometry;blood