Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

Publikace detail

Stanovení látek s aminoskupinou v potravinách metodou RP -HPLC s využitím činidla 1,2 - NBI - SO2Cl
Autoři: Táborská Soňa | Královský Josef | Štěpánek M. | Bunčeková Simona | Beňová B. | Adam Martin
Rok: 2004
Druh publikace: článek ve sborníku
Název zdroje: XXXV. Syposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Název nakladatele: Výzkumný ústav pedagogický v Praze
Místo vydání: Praha
Strana od-do: 237-240
Tituly:
Jazyk Název Abstrakt Klíčová slova
cze Stanovení látek s aminoskupinou v potravinách metodou RP -HPLC s využitím činidla 1,2 - NBI - SO2Cl Stanovení látek s aminoskupinou v potravinách metodou RP -HPLC s využitím činidla 1,2 - NBI - SO2Cl HPLC -RP, potraviny, 1,2 - NBI - SO2Cl
eng Determination of substances with amino-group in food with RP - HPLC method with 1,2 - NBI - SO2Cl Determination of substances with amino-group in food with RP - HPLC method with 1,2 - NBI - SO2Cl HPLC -RP;food;1,2 - NBI - SO2Cl