Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

Publikace detail

Stanovení vodní aktivity a obsahu vody metodou dle Karl Fischera v drůbežích paštikách
Autoři: Adam Martin | Červenka Libor | Holasová R. | Táborská Soňa | Královský Josef | Ventura Karel
Rok: 2004
Druh publikace: článek ve sborníku
Název zdroje: Monitorování cizorodých látek v životním prostředí VI.
Název nakladatele: Univerzita Pardubice
Místo vydání: Pardubice
Strana od-do: 7-12
Tituly:
Jazyk Název Abstrakt Klíčová slova
cze Stanovení vodní aktivity a obsahu vody metodou dle Karl Fischera v drůbežích paštikách Stanovení vodní aktivity a obsahu vody metodou dle Karl Fischera v drůbežích paštikách Karl Fischer, vodní aktivita, obsah vody
eng Determination of water activity and water content by Karl-Fischer method in poultry paste Determination of water activity and water content by Karl-Fischer method in poultry paste Karl Fischer, water activity, water content