Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

Publikace detail

Výskyt Arcobacter spp. v mase a v prostředí pro zpracování masa
Autoři: Červenka Libor | Harsová K. | Vytřasová Jarmila | Pejchalová Marcela | Zachová Iveta | Bínová Š
Rok: 2004
Druh publikace: článek ve sborníku
Název zdroje: XXXI. seminář o jakosti potravin a potravinových surovin
Název nakladatele: MZLU
Místo vydání: Brno
Strana od-do: 29
Tituly:
Jazyk Název Abstrakt Klíčová slova
cze Výskyt Arcobacter spp. v mase a v prostředí pro zpracování masa Výskyt Arcobacter spp. v mase a v prostředí pro zpracování masa Arcobacter spp., maso;masné výrobky
eng Occurence of Arcobacter spp. in meats and meat processing plants Occurence of Arcobacter spp. in meats and meat processing plants Arcobacter spp; meat; meat products;