Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášení pro studenty

Přihlášení pro zaměstnance

Publikace detail

Mléčné bakterie v jogurtových výrobcích na trhu v ČR
Autoři: Červenka Libor | Vytřasová Jarmila | Zachová Iveta | Pejchalová Marcela | Krátká L.
Rok: 2004
Druh publikace: článek ve sborníku
Název zdroje: 23. kongres Čs. společnosti mikrobiologické
Název nakladatele: Českoslovenká společnost mikrobiologická
Místo vydání: Praha
Strana od-do: 144
Tituly:
Jazyk Název Abstrakt Klíčová slova
cze Mléčné bakterie v jogurtových výrobcích na trhu v ČR Mléčné bakterie v jogurtových výrobcích na trhu v ČR Mléčné bakterie; jogurt; skladování
eng Lactic acid bacteria in yogurth products in Czech Republic Lactic acid bacteria in yogurth products in Czech Republic Lactic acid bakteria; yogurth; storage stability